CHI ROSE HIP OIL atkuriamasis ir spindesio suteikiantis nenuskalaujamas tonikas su erškėtuogių aliejumi 118 ml

633911772782

18,00 €

20,00 €


Užsisakykite telefonu
+37066377888
Pristatymo terminas
1-3 d.d.
Nemokamas pristatymas
Nuo €29 į paštomatą / Nuo €29 kurjeriu

Atkuriamasis tonikas plaukams CHI Rose Hip Oil  – intensyviai atkuria, drėkina, stiprina plaukus bei stabdo lūžinėjimą ir trupėjimą. Inovatyvi toniko formulė su erškėtuogių aliejumi prisotina plaukų struktūrą reikalingomis medžiagomis, jie atgauna gyvybingumą, žvilgesį, tampa paklusnesni ir sveikesni.

Ši priemonė padeda sutvarkyti garbanotų plaukų paviršius, padeda suvaldyti sunkiai kontroliuojamus plaukus. Taip pat intensyviai drėkina pažeistą plaukų struktūrą, mažina elektrinimąsi ir pasišiaušimą. Puikiai tinka silpniems, lūžinėjantiems ir dažytiems plaukams.

Toniko sudėtyje esantis glicerinas drėkina išsausėjusius plaukus ir apsaugo juos nuo įvairių išorinių veiksnių, kurie kenkia plaukui. Tai ypač aktualu dažnai džiovinant plaukus džiovintuvu, juos tiesinant ar garbanojant karštais įrankiais. Sudėtyje nėra sulfatų ir parabenų.

Naudojimas: purkškite toniką ant drėgnų plaukų ir iššukuokite, kad jis pasiskirstytų per visą plaukų ilgį. Nenuskalauti. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu.

PaskirtisAtkuriamasis ir spindesio suteikiantis nenuskalaujamas tonikas
LytisMoterims
Talpa118 ml

Panašios prekės

Mūsų pasiūlymai